KELEKKA-hanke

logo_with_textKelekkaNaamaton (1) (1)

KELEKKA on TE-palvelujen ja Haapaveden kaupungin yhdessä rahoittama työllisyyspoliittinen hanke. Hankkeen toiminta-aika on 1.5.2020 – 31.12.2022 ja hankkeen tavoitteena on kehittää palvelukeskus Kokoomoon palvelumalli, jossa tarjotaan asiakkaille yksilö- ja ryhmävalmennusta. Yksilöllisten valmennuspalvelujen tarkoituksena on tukea hankkeen asiakkaiden yksilöllisen työllisyys- tai ammatillisen kuntoutuspolun muodostumista.

Hankkeeseen voivat osallistua 18-63-vuotiaat työelämän ulkopuolella olevat haapavetiset, jotka ovat TE-palveluiden asiakkaana. Hankkeen pääkohderyhmänä ovat pitkäaikaistyöttömät ja muuten heikossa työmarkkina-asemassa olevat työttömät työnhakijat. Välillisenä kohderyhmänä ovat alueen oppilaitokset ja yritykset.

Hankkeen asiakkaille tarjotaan yksilötapaamisaikoja, joissa kartoitetaan asiakkaan henkilökohtainen tilanne ja tavoitteet. Hankkeen työntekijät kulkevat asiakkaiden mukana esimerkiksi tutustumassa työ- ja koulutusmahdollisuuksiin sekä mahdollisesti ammatillista kuntoutusta tarjoaviin palvelun tuottajiin. Hankkeen työntekijät voivat toimia myös yhteyshenkilöinä asiakkaan ja paikallisten työnantajien välillä. Hanke tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden osallistua työnhaku- ja työelämätaitoja tukeviin ryhmävalmennuksiin. Hankkeen tarkoituksena on valmennuspalvelujen avulla helpottaa asiakkaiden työllistymistä, koulutukseen hakeutumista tai kuntoutusprosessien käynnistymistä. Tavoitteena on myös pitkäaikaistyöttömyyden vähentyminen ja hankkeen asiakkaiden elämänlaadun parantuminen.

IMG_0461
Projektipäällikkö
Susanna Lehtilahti
puh. 044 7591 002
susanna.lehtilahti@haapavesi.fi

 

 

Johanna

 

Hanketyöntekijä
Johanna Vatjus
puh. 044 7591 537
etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: