KOKOOMO

Matalan kynnyksen palvelukeskus

TYÖPAJA

Haapaveden kaupungin työpaja on tarkoitettu kaikenikäisille työttömille, jotka kaipaavat mielekästä toimintaa arkeensa.

Pajajakson aikana on tarkoitus miettiä, onko asiakkaan seuraava askel koulutus, kuntoutus tai työelämä. Pajalla on tarjolla käytännön työtehtäviä ja myös yksilöllistä ohjausta.

Työpajan rempparyhmä tekee erilaisia korjaus- ja kunnostustöitä sekä avustaa kaupungin teknisen toimen töissä. Rempparyhmäläiset tekevät töitä sekä pajan ulkopuolella että pajan työsalissa. Rempparyhmässä on mahdollisuus suunnitella myös omia projekteja oman kiinnostuksen mukaan ja suorittaa osanäyttöjä yhteistyössä koulutuskeskus Jedun kanssa.

Työpajalla on keittiötilat, joita käytetään aktiivisesti tehden ruokaa ja leivonnaisia. Keittiötöiden lisäksi pajalla on mahdollisuus tehdä erilaisia käsitöitä asiakkaiden oman kiinnostuksen mukaan.

Kiinnostaisiko sinua vielä joku muu toiminta? Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä!

mimmu


Työvalmentaja

Mirjami Sandvik
044 7591 452
etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

 

 

Starttaamo

Työpajalla toimii myös nuorten ryhmä Starttaamo. Se on tarkoitettu 17-28-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka kaipaavat tukea esimerkiksi tulevaisuuden suunnitelmissa ja arjenhallinnassa. Starttaamon toiminta on monipuolista ja vaihtelee kunkin asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti.

niinahaastisPajaohjaaja
Niina Kemell
044 7591 502
etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

%d bloggers like this: